Where Success meets Health

David Wolfe is 's werelds top-autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. Op zondagmiddag 30 oktober komt David Wolfe naar Amsterdam voor een wervelend en energiek seminar!

David Wolfe coacht, adviseert en inspireert grootheden als Woody Harrelson, Anthony Robbins, top CEO's etc.

Hij is een begenadigd spreker, David heeft meer dan 2000 lezingen en seminars wereldwijd gegeven en het podium gedeeld met sprekers als Anthony Robbins, Mark Victor Hansen, T. Harv Eker, John Gray, Les Brown, Barbara DeAngelis, Brian Tracy en vele anderen.

Wolfe heeft ook TV optredens verzorgd voor een miljoenenpubliek bij ondermeer CNN, MSNBC, CNN, ESPN, Larry King Live; hij heeft op de cover gestaan bij prominente bladen als Forbes, USA Today, L.A. Times en Men's Health.

Wolfe is uitgegroeid tot een autoriteit als het gaat om de combinatie tussen personal development en nutrition. Op 30 oktober is de unieke gelegenheid om David zijn meest recente wetenschappelijke bevindingen live te ervaren. David leert je hoe je daadwerkelijk tot actie overgaat en in actie blijft rondom je gezondheid, energie, vitaliteit en voeding.

Praktische informatie

Datum: zondagmiddag 30 oktober 2011

Tijdstip: 13.30 uur tot 17.30 uur (uitloop mogelijk!)

Locatie: Amsterdam

meer info en tickets

bron: Body Mind & Soul

Health Seminar David Wolfe Amsterdam 30 oktober